In Smoke We Trust
Radno vreme:
Utorak - Četvrtak od 12 do 23h
Petak i Subota od 13 do 00h
Nedelja od 13 do 23h
Ponedeljkom odmaramo.
Gastrošor je od marta 2024. godine bogatiji za novi koncept In Smoke We Trust, koji na domaću gastro scenu uvodi čari originalnog teksaškog roštilja. Ono što karakteriše ovaj koncept je spori smoking proces pripreme vrhunskih katova mesa, koji traje i do čak 15 sati! Sa svakim prolaznim satom, meso upija šapate bukvinog drveta, transformišući se u nežno remek-delo puno ukusa. Smokovanje mesa u offset smokeru nije samo proces pripreme hrane - to je ritual koji traje od jutarnje tišine do sumraka, gde svaki sat donosi novi sloj ukusa i teksture savršeno spremljenog mesa.
Jedan od ključnih elemenata In Smoke We Trust koncepta su njihovi pitmasteri, stručnjaci u pripremi mesa koji su zaduženi za stvaranje savršenstva u svakom zalogaju. Marko Karas i Marin Rudić nisu samo pitmasteri i zaljubljenici u originalni Texas-style roštilj, već su i pravi domaćini koji svoje goste žele da upute u sve zanimljivosti ovog jedinstvenog gastro pristupa.
In Smoke We Trust ponuda se bazira na jelima od junetine (brisket), svinjetine i ćuretine, uz domaće BBQ i burger sosove, Coleslaw salatu i druge priloge, kao i svež domaći hleb. Iako bi pomislili da je fokus na hrani, In Smoke We Trust ekipa se pobrinula za zaista bogatu ponudu pića, koja obuhvata veliku selekciju kraft piva i džinova, vina iz domaćih vinarija, kao i sve ostalo što je neophodno za pun gastro užitak.