O GASTROШORUMapaMagazinKontakt
SR
EN
SR
ZATVORI
O GASTROШORUMapaMagazinKontakt
EN
SR
2021-10-11

Jedinstvena Docker pivara prva dočekala goste u Gastroшoru!

Prva kuća u našoj ulici otvorila je vrata svojim gostima! Sa jedinstvenim konceptom, Docker pivara je prava oaza za sve ljubitelje piva i hedoniste, gde samo 30 metara deli mesto gde se pivo pravi od mesta gde se toči!

U svojoj ponudi imaju čak 36 zanatskih piva čija će se receptura s vremena na vreme osvežavati i menjati, tako da se uvek nađe neko novo pivo koje do sada niste probali! Svako pivo u ponudi je pažljivo osmišljeno, a recepture kreirane da zadovolje najrazličitije ukuse pravih ljubitelja piva.

Sve ovo prati vrhunska pivska gastronomija, pažljivo osmišljena da se uklopi u bogatu ponudu piva, ali i da bude pravo kulinarsko dostignuće u svom gastro žanru.

Pored jedinstvenog ambijenta pravog autentičnog paba, Docker ima i fenomenalnu baštu za svoje posetioce – pravu zelenu oazu u nekadašnjoj industrijskoj zoni, u samom centru Beograda, kilometar od Trga Republike!

A kako uz pivo uvek ide dobra muzika, Doker najavljuje uživanje za sve ljubitelje rokenrola, ali i niza drugih žanrova, uz koje ovo piće koje ljudi piju od pamtiveka lakše klizi niz grlo.

Živeli!

2023 © GASTROSOR
Brošura
Otvori flipbook
Adresa

Žorža Klemensoa 27
Beograd
info@gastrosor.rs

srpskienglish