O GASTROШORUMapaMagazinKontakt
SR
EN
SR
ZATVORI
O GASTROШORUMapaMagazinKontakt
EN
SR
2024-01-16

Sreda je mali ppetak: Pizza&Pasta day u Insoliti svake srede

Insolita je prečica do Italije, hedonistička oaza u srcu Gastroшora i mnogima omiljeni kutak našeg gastro parka. I to sa dobrim razlogom! Insolita uzima sve te recepte od Kalabrije do Frijulija, rastavlja ih i ponovo sastavlja, tražeći savršen odnos punoće, teksture i boje, inspiracije i gastronomskog doživljaja. Istovremeno tradicionalna i uvek spremna za novo, navikla nas je na iznenađenja i izvrsnost. 

Pored nedavno uvedenog novog jelovnika sa usavršenim receptima maestralnog šefa Insolita kuhinje, neodoljivih dezerta i bogate vinske karte, Insolita nam je pripremila još jedno iznenađenje! Od sada, svake srede u našoj maloj Italiji, možete uživati u sveže pripremljenim picama i domaćim pastama praveći svoje autentične kombinacije, jer na meniju je Pizza&Pasta day! 

Vi stvarate svoju savršenu kombinaciju, dok šef kuhinje ispred vas pravi sve te slasne delicije, koristeći sveže i kvalitetne namirnice. Ne morate da markirate međunarodne dane testetine i pice, jer ih u Gastroшoru slavimo svake srede! I to na jedinstveni, drugačiji i šarmantni Insolita način!

2023 © GASTROSOR
Brošura
Otvori flipbook
Adresa

Žorža Klemensoa 27
Beograd
info@gastrosor.rs

srpskienglish