O GASTROШORUMapaMagazinKontakt
SR
EN
SR
ZATVORI
O GASTROШORUMapaMagazinKontakt
EN
SR
2022-11-25

Revolucionarni koncept u Gastroшoru - otvoren je Draft, prvi samouslužni bar u Beogradu!

Na samo kilometar nizbrdo od Trga republike, jedan stari šor postaje sve mlađi i nakon burne industrijske prošlosti, od danas je i prilično tehnološki osavremenjen! Softverska rešenja i digitalizovane točilice sa ekranima koje skidaju sa računa tačno onoliko koliko sebi sami natočite piva i vina, ne samo da je koncept koji do sada nije viđen u Beogradu, već je retkost i u gradovima poput Tokija.

A taj koncept u Gastroшor doneo je Draft, prvi self-serve bar u Beogradu, smešten u renoviranom i sređenom brodskom kontejneru nekadašnjeg brodarskog giganta Jugolinije, čiji se ispis i dalje jasno vidi na delovima večnog čelika od kojeg je izliven pre pola veka! Ali čak i ambijent zbog kojeg biste pomislili da ste u Amsterdamu ili Berlinu, tek je delić cele slike koju upotpunjuje sjajna ideja.

Koliko puta ste seli na piće i čekali konobare veoma dugo, mahali toliko da je izgledalo kao da prikazujete neki pokret egzotične borilačke veštine? Ili, želite da popijete točeno pivo, ali ne baš pola litre? Ili želite da probate sva ta kraft piva iz široke ponude, ali niste izašli da se napijete, već da uživate sa društvom?

Draft je našao rešenje za ove probleme. Jednostavno, dođete do šanka, uplatite iznos koji vi odaberete i priđete točilicama gde birate između čak 36 različitih piva i vina. I ne samo to - niste ograničeni količinom pića. Ni najmanjom ni najvećom. Samo prislonite svoju karticu na ekran, uzmete čašu, stavite je ispod točilice, povucite ručicu i natočite sebi šta hoćete, kad hoćete i koliko hoćete. Osećajte se kao kod kuće u Draftu nije samo fraza.Pritom, svoju karticu ne vraćate pre odlaska, ne morate ni da je potrošite celu ili da se maltretirate da refundirate nazad nepotrošeni iznos, već prosto nosite sa sobom dalje i šta god da ostane na njoj popićete sledećeg puta. A kad naslonite karticu na jednu od stanica za točenje, na ekranu uvek piše vaše ime i stanje na karticu. Savršeno!


Ukoliko želite za piće nešto drugo osim piva i vina, za šankom vas čeka pažljivo odabrana ponuda u kojoj se nalazi i zanatska espreso kafa, odabrano žestoko piće, sokovi, ali i meze posluženja koja će se savršeno uklapati uz dobra piva i kvalitetna vina.

U našoj ukusnoj ulici stvaramo nove priče i avanture, one koje nas podsećaju koliko volimo šarenolikost našeg Beograda, koju prenosimo i u Gastroшor, zato siđite niz sveže renovinaru ulicu Žorža Klemansoa i natočite si šta hoćete, kad hoćete i koliko hoćete. Uzdravlje!

2023 © GASTROSOR
Brošura
Otvori flipbook
Adresa

Žorža Klemensoa 27
Beograd
info@gastrosor.rs

srpskienglish