O GASTROШORUMapaMagazinKontakt
SR
EN
SR
ZATVORI
O GASTROШORUMapaMagazinKontakt
EN
SR
2022-09-02

U Gastroшor je stigla prava italijanska dolče vita - otvorena je Insolita!

Naša gastro zajednica se širi! Gastroшor dobija restoran autentične italijanske kuhinje -  restoran Insolita, koji se može pohvaliti, kako sami navode, "jelima po receptu starih nona". A mi bismo dodali da je to upravo razlog zašto je italijanska kuhinja i u svetskim okvirima prepoznata kao univerzalno - najukusnija!

Moderan dizajn i urbani twist restorana upotpunjuju užitak, a kao i svi naši restorani, i Insolita svojim posetiocima nudi beskrajno zelenilo svoje bašte za pravi "dolce vita" doživljaj. Na gastro putovanje kroz italijanske zabačene ulice u kojima se po pravilu kriju tamošnji najbolji restorani, vodi nas šef kuhinje Gabrijel Gori, koji je svoje iskustvo u restoranima sa Michelin zvezdicama od Italije do Singapura doneo i u Gastroшor.

Kako iz restorana Insolita najavljuju, posetioce očekuje sjajan muzički izbor koji će petkom biti usmeren na evergrin muziku na akustičnim gitarama, kao i na planetarne hitove u izvođenju popularnih bendova subotom. Za nedelju pak spremaju nešto prilično novo za beogradsku scenu - "Il Pranzo Domenicale", iliti nedeljni ručak uz mediteransku harmoniku po uzoru na lokalne italijanske restorane u koje izlaze i lokalni gosti da pevaju koliko im se svidela tradicionalna kuhinja.Ako je suditi po otvaranju na kojem su prostranu baštu i salu do poslednjeg mesta ispunili neki od najpoznatijih ličnosti iz sveta biznisa, medija i nama uvek važne gastronomske scene, Insolita će vrlo brzo svoj mediteranski šarm preneti na beogradske gurmane i hedoniste, ali i ceo region!

Uskoro nam stižu i novi, skroz drugačiji restorani u Gastroшoru, a odsad kad nam neko kaže dolče vita, kažemo mu - Insolita!


2023 © GASTROSOR
Brošura
Otvori flipbook
Adresa

Žorža Klemensoa 27
Beograd
info@gastrosor.rs

srpskienglish