O GASTROШORUMapaMagazinKontakt
SR
EN
SR
ZATVORI
O GASTROШORUMapaMagazinKontakt
EN
SR
2023-10-01

Cars & Coffee skup u Gastrošoru nadmašio očekivanja posetilaca!

U Gastrošoru je u nedelju 1. oktobra organizovan Cars & Coffee događaj kada su posetioci prisustvovali izložbi unikatnih automobila u okviru svetskog koncepta druženja vlasnika i ljubitelja zanimljivih vozila na četiri točka. U fantastičnoj atmosferi u periodu od 10 do 16h uživali smo u automobilskoj istoriji u malom prema kojoj nijedan posetilac nije ostao ravnodušan.

Cars & Coffee Serbia je od skupine entuzijasta koji su na neobaveznim kafama nedeljom ćaskali o automobilima prerastao u značajne jednodnevne izložbe sačinjene od predratnih oldtajmera do najnovijih superautomobila, kabrioleta i limuzina, kao i od fabrički očuvanih vozila do ukusno modifikovanih primeraka.

I ovo Cars & Coffee izdanje bilo je u humanitarnom znaku, sve auto-entuzijaste u Gastrošoru je sačekala besplatna kafa uz apel za dobrovoljni prilog koji je prosleđen u humanitarne svrhe za pomoć lečenja dečaka Ognjena Bojkovića. Ono što je neizostavni deo svakog Cars & Coffee događaja jeste i bogati prateći sadržaj: za muziku je bio zadužen DJ Marko Dimitrijević, a najmlađi su se oprobali i u kratkim igricama.

Ovo je prva kolaboracija između najpoznatijeg automobilskog događaja u Srbiji i Gastrošora, prvog gastro parka u regionu. U dorćolskom industrijskom ruhu, ova ulica nekada ispunjena magacinima rapidno menja identitet u jedan od najzanimljivijih gastronomskih kutaka Beograda. Kafane, restorani, kraft pivnice i drugi ugostiteljski objekti okružuju prostor koji sve češće služi upravo događajima poput ovih - spajajući gastro i kulturnu scenu u kojoj uživaju različite generacije.

2023 © GASTROSOR
Brošura
Otvori flipbook
Adresa

Žorža Klemensoa 27
Beograd
info@gastrosor.rs

srpskienglish